Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category kakım yet.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en usturuplu bedel politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Ağır sınıftaki alışverişyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında can ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne sahih ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kabil bina güvenliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapısının bedelı, 60 dakika yangına dayanım süresine ehil bir bapnın yükselmekından henüz yüksektir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike çabucak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak kuruluşda olmalıdır.

Report this wiki page